torsdag 31. mai 2007

Det kreves så lite...


Sitter her og mimrer om svunne tider... Dette bildet er fra en 3 timers tur på Grønfjell i 2004. Magne, Geir, Knut Olaf, Svein, Jakob Einar, Olav (fotograf) var som vanlig med på turen, men hvem er så de to siste personene på bildet. Mannen i rødt og personen som står mellom Knut Olaf og Svein har nå gitt seg, hvorfor... Vi vet at den ene personen driver og sykler litt og prioriterer hus og hjem, mens den andre mener vi har sunket så dypt at han nå er aktiv i politikken! Ryktene går om at han til og med er ordførerkandidat! Hva skjer? Er det et slikt samfunn vi ønsker, et samfunn hvor det ikke lenger er mulig å satse? Ifølge Magne så krever ikke satsingen mer enn ca 6-7 økter i uka, samt litt mere de siste 5 månedene før Vasaloppet. I tillegg til treningen må en være forsiktig med matinntak, sosialt samvær (en kan jo bli syk) og bekledning fra desember til mars, men det er jo ikke mye. Det er leit at noen gir seg så lett, når det likevel ikke kreves mer for å bli god. Magne sier at det går an å slutte, men da begynner en ihvertfall ikke med politikk! Det for være siste ord i denne sammenheng.

3 kommentarer:

Knut Olaf sa...

Fint bilde og innlegg, men venndølen må gjerne ta seg bryet med å lære noen sentrale lokale stedsnavn. Bildet er vel tatt på Vedlausfjell. Ellers har vel teamlederen kommet med visse andre anbefalinger også, som feks å sove på enerom i kjelleren siste måneden før vasaloppet.

Olav T sa...

Beklager, men på den tiden var ikke formen god nok til å få med seg slike detaljer. Hadde nok med å holde meg tett i hælene til Magne. Husker du om det var en fin tur? Jeg var for trett til bry meg om slike ting...

Olav T sa...

Et spørsmål til Geir. Vet du forresten hvor en kan få kjøpt en slik hatt?