søndag 7. juni 2009

Rolig på bloggen.

E prøver jo å følge litt med på som skjer i teamet sjøl om e har meldt meg litt ut for ei stund. Det er viktig å ha kontroll. Om ikkje på seg sjøl så i alle fall på dei andre. Då er bloggen vanligvis ein god kilde. Men der har det skjedd lite den siste tida. Blir det trent like lite? Det tviler e på.
Kanskje er det redaktøren som har tatt ferie. E meiner ferie frå jobben. Då bruker han å være for opptatt til å ha tid til bloggen. Men det er vel tross alt litt tidlig.
Okkesom, når det ikkje er noe å finne på bloggen må e leite andre plasser. Og e fant noen resultater frå Hovdefjelløpet. Det va skoffans lesing. At e måtte langt ned på lista for å finne første representant for Team Myhre va nå ein ting. Verre var det med det dårlige oppmøtet. E vett ikkje om det er rektigast å kalle det forfall eller frafall. Men det er jo ein gjenganger at når det er Hovdefjelløp så er alltid et par stykker fra teamet opptatt med å "fikse nåe på hytta" eller ein eller anna beleilig konfirmasjon. E fant ikkje navna deres på resultatlista i år heller.
Kongen og kronprinsen er trofaste. Men tidene va dårligare enn i fjor. Det e det vel ingen grunn til? Alle teoriene som blir framsatt i Teamet er kanskje ikkje vitenskapelig bevist. Men nåe av det første e lærte når e blei med var at "fram til du er 50 kan du bare blir bedre".
Det einaste lyspunktet fant e et lite stykke ned på lista. Ein debutant! E vett ikkje e Olav V, om det var trusler om å havne på B-laget hvis du ikkje stilte opp som fikk deg til å slite deg opp bakkane. Men e holder det ikkje for usannsynlig. Sjøl havna e på B-laget i det e sette meg på flyet til Colombia i fjor høst. Med klar beskjed om at e "må prestere når e kommer heim igjen" for å ha mulighet til opprykk.

Svein F.

1 kommentar:

Olav T sa...

He he, nei jeg har ikke tatt ferie enda, så jeg skulle ha hatt nok av tid...
Hovdefjelløpet ja, nei må bare krype til korset og si jeg feiga ut. Kunne jo ha prøvd meg med at leggen min er like vond som i fjor eller at pulsen min på det tidspunktet spratt opp i over 160 bare kroppen så treningstøy, men det ville jo ikke blitt tatt seriøst. Når det gjelder Knut Olaf så nekter han å springe slike løp. Ingen nytte av det på Vasan... Magne bare himler med øynene, julestjerne sier han...
Ellers var egentlig både Geir og Magne fornøyd med løpet, kanske er de blitt sløve på sine eldre dager..?
Olav V er en som satser høyt om dagene. Trener både titt og ofte. Tror han har ambisjoner om å klatre noen hakk opp på Team Myhre lista.
Jakob Einar er den som har ligget lavest i terrenget for tiden. Men som alltid vet vi at han er på plass når ting nærmer seg. Mon tro om han ikke har drevet litt tjuvtrening...