fredag 22. april 2011

Dyr melis!




Denne historien er en viktig påminnelse om hvor galt det kan gå når man blander mat og skismøring. En fredag i vinter før avreise til Marcialonga stod noen av oss i garasjen til Magne og smurte ski. Noe Cera-pulver ble lagt på skia, noe skulle med til Italia, men hva med resten? Hva er vel da mer naturlig enn å lagre det i et eggeglass i et skap med dekketøy i stua? Vel, et par uker senere og et nytt renn nærmer seg, og Magne finner ikke pulveret. Han ringer kona og spør om hun vet om det. "Jeg trodde det var melis, og tømte det ut", sa Elin. "Hæ, der gikk 800,- kroner rett i søpla"
Etter landslagets suksess under VM på hjemmebane med det nye Gallium-pulveret til kr 2.500,- kan det fort bli enda dyrere neste sesong. Så kom innom banken Magne, så skal vi få ordnet en bankboks hvor du kan oppbevare verdisakene.


Ingen kommentarer: