torsdag 5. juli 2012

Oppvask i Team Myhre

Det er sikkert mange som lurer på hva som skjer i oppkjøringa til neste sesong. Kongen sliter med å sette sammen laget til neste sesong. Sjøl har han vært igjennom en kneoperasjon, og krauner en del over det (kan ikkje løpe, sier han,, men har trent sikkert 5-6 ganger i uka i snitt, men aldri med dei samme). Kronprinsen er gått i avlen og har mistet fokus (ifølge kongen). Stabssjef og organisator Knut Olaf, hadde ein mellomsesong i fjor, spørsmålet er om han driver med hemmelige treninger nord i bygda. Han har nærmest gått i dekning. Undertegnede er sta som et esel og har ikkje tenkt å gi seg, litt leddbånd som ryker på sykling må en regne med når finmotorikken ikke sitter.




Men det største problemet er redaktøren, det er ubehagelig men må tas opp. Kongen har delegert oppgaven, siden han nærmest har gitt opp, og foreløpig plassert Olav T på B-laget. Konkurranseinstinktet er det ikke noe feil med, men du kan ikke konkurrere på hver trening. Tidlig i form, julestjerne, aldri få det til i store løp,, det er blitt hans mantra. Problemet er at han har for mye fri på sommeren, og dermed trener for mye. Dei kaller det avspasering, men hvordan kan de samle opp når dei slutter før kl 3 hver dag? Han er tilbake på Vegårshei og kan trene med kongen når han slutter på jobb (og det er ihvertfall før 3). Men vi har en plan;



· Olav T skal hjelpe TPC i slåtten, mulig noe malingsarbeid og,,,

· Olav T kan slå plenen til Olav V (2 ganger i uka)

· Olav T kan plukke tomflasker langs riksveien, for å finansiere Gallium til neste sesong



Vi tar gjerne imot flere forslag,



Men det er håp, det er snakk om comeback!! Svein Flaten meldes i bra form, spørsmålet er hvilke lag han velger,,, men mulig redaktøren kan bidra litt her. I tillegg har Jakob Einar planlagt ein skade- og sykdomsfri sesong, så han får sitt løp nr 10 i Vasan (håper vi).



Olav V.