fredag 6. juli 2007

Litt fra de siste dagene i teamet...

Geir som tidligere måtte ha kaffepauser både titt og ofte under løp som var litt lengre enn rene sprintrenn, fremstår dette året som den seigeste i teamet og en reell utfordrer til Magne.
St. Hansaften feiret han med en utrolig lang sykkeltur fra Trondheim til Oslo. Imponerende!
Mens Olav var på Bjørnevann og snekret på hytta (sier han ivhertfall), benyttet noen av oss andre anledningen til å konkurrere litt og deltok på Skagerakmila og/eller Jomfrulandsløpet (begge 10km)
Magne virker sterkere enn noen gang til tross for han nesten ikke trener ifølge ham selv. Med 38,50 ble det ny pers. Fra før har han et fullført løp, et brutt og et år han og Geir møtte opp i Arendal feil dag og måtte nøye seg med å løpe Hommelsgårdmila.
Svein løp også sterkt på 41,21. Jeg (Knut Olaf) fikk 43,57.
Søndag reiste vi til Jomfruland med familien og hadde en fin dag på stranda ispedd et terrengløp. Kan anbefales for flere. Magne nok en gang beste Vegårsheiing med 38,35. Men det ser ut til at vi har fått en aspirant i teamet, Einar (16) som kan utfordre Magne. Han løp på sterke 38,36, og hadde han husket å knytte skoene før start er det ikke godt å vite hvor bra det kunne gått. Til tross for mye sykling den siste tiden viste Geir at det ikke er noe i veien med løpeformen heller og kom i mål på 40,16. Svein kom ikke langt bak på 40,48. Jeg er ikke spesielt beroliget over tiden 43,25, men prøver å trøste meg med at de andre sikkert er i alt for tidlig form.
Ellers går det rykter om at hospitanten vår - Terje - har holdt formen vedlike med å sykle de 40-50 milene fra Valdres til Risøya denne uken.
Laget til Marcialonga begynner å ta form og denne uken ble flybillettene til Milano bestilt, og det synes å bestå av; Magne, Geir, Jakob Einar, Olav T, Svein, Terje, Einar og Knut Olaf.

Ingen kommentarer: