torsdag 20. september 2007

Rapport fra en som var med...


Fra hav til fjell ble turen kalt. Med 68 km i motvind med 500 høydemeter stigning ble det årets tøffeste økt for meg så langt. Etter en kort pause med cola og sjokolade sponset av Spar Drangedal begynte Jørgen Aukland å dra alvorlig fort oppover, og jeg måtte etterhvert bare konstatere at det skiller noen divisjoner opp til eliten. Litt senere slapp Geir, men ryggen hans ble også fjernere og fjernere. Magne er seig som et bikkjeskinn og bet seg fast helt opp til Gautefall - imponerende! For min del var det nesten ikke en kroppsdel uten krampe da jeg kom opp til hotellet og nesten måtte brettes ut igjen. Jakob Einar fullførte også meget bra og går kanskje mot sin beste sesong noensinne?

Ettermiddagsøkta ble en såkalt "rolig løpetur" opp på toppen av slalombakken med litt teknikktrening og stafetter til slutt.

Auklandbrødrene er utrolig sympatiske og hyggelige, og delte villig både treningstips og opplevelser fra langrennsmiljøet. Så turen kan anbefales for andre hvis det blir en gjentagelse neste år.


Ingen kommentarer: