onsdag 18. mars 2009

Sesongavslutningen

Kongen, kronprinsen og Jakob Einar stiller i Birken. Knut Olaf skal gå Sesilåmi og de to Olavene har gitt seg for sesongen. Det er de harde fakta. Men her ligger det mye mellom linjene...

Magne er tent, men usikker. Det pleier å love godt. Jeg har som vane å trene med Magne når det nærmer seg løp og begynner etterhvert å kjenne han. Slik jeg kjenner han kom godfølelsen akkurat med inngangen til Slettåsen på siste runda på tirsdag. Da snudde han seg og gliste i skjegget og sa, "ahh, der kom formen..." Tror han skal bite godt i fra seg.

Geir, som ifølge Magne bør skjerpe seg. Et testløp her om dagen viste at han ikke var langt bak Magne. Skal birken gjøre slik at sesongen til Geir blir reddet? Han trenger et godløp nå. Han liker forresten ikke å bli kalt kronprins siden han visstnok er republikaner. Tror vi fortsetter å kalle han kronprins... Geir har forresten kommet i en alder der han må inn og stelle litt med kroppen. Tror ikke at hele ledd må byttes ut enda, men han skal under kniven om ikke så lenge. Tror ikke det er en skjønnhetsoperasjon.

Knut Olaf smiler som vanlig lurt i barten sin. Han trener som ei klokke. Forrige uke hadde han økter fra 15 minutt og 17 sekunder til en langtur på over 3 timer. Er sikker på at han har et treningsapparat under pulten sin i banken som han kan trene på i ledige stunder... Han er uansett klar for Sesilåmi full av selvtillitt etter at han knuste alle i Fjordbygdmesterskapet.

Jakob Einar har ligget lavt i terrenget i det siste, men han er jo stabiliteten selv. At han kommer til å levere under Birken er ingen i tvil om. Det kan også se ut til at han får det som han ønsker til neste år. Foreløpig reisemål til neste år er nemlig Vasaloppet.

Olav V så jeg sist krabbende på alle fire oppe i løypa på jakt etter ei stavtrinse som hadde forsvunnet. Jeg er tilbøyelig til å tro at han selv har revet den av for å få seg en pause. Føler at han trener som orgasmen, uberegnlig og kort... (Var den på kanten?)

Olav T har resignert for sesongen. Han er lei og trener som vanlig lite. Ble kastet ut av Team Myhre noen timer på lørdag, men ble tatt inn igjen av kongen senere på kvelden. Alt er med andre ord normalt.

1 kommentar:

Olav V sa...

Godt å se at redaktøren er tilbake, og pennen er like skarp. Når det gjelder beskrivelse av min treningsmetode så er jeg usikker på hva han sammenligner med, men hvis det er det jeg tror, så bør han kanskje oppsøke "Pirelli" slik at han får litt mer kontroll, for "the big O" bør han kunne kontrollere,, nok om det,, Motivasjonen for ein ny sesong er stor, men denne sesongen er "over", det einaste som gjenstår er skarvetur fra Geilo til Finse på toppen av Hallingskarvet på ein dag, ca 60 km og over 2000 høydemeter,, før en kan få ei kald øl på 1222. Lykke til i Birken og Sesi, vi skal nok følge med.