mandag 20. april 2009

Team Nilsen slår tilbake!

FRA TEAM NILSEN ,
NÅ ER DET VEL PÅ TIDE Å GI “LYD” FRA SEG.
Først må det sies at team navnet har opphav i en ironisk kommentar fra vår 1`er (Helge),liknende posisjon hos rivaliserende team er kalt kongen.
(Velger foreløpig ikke å skape noe monarki , i frykt for at det skal “tyte” fram en Ari.)
Teamet er i en startfase med en svært positiv utvikling, og ting er på gang.
Når det gjelder volleyballkampen må vi bare gratulere team Myhre med seieren, dere har all grunn til å være fornøyde… Som Ola V. tidligere har nevnt var det ikke noe storspill av noen av lagene, så det kan vel sies at denne gangen ville tilfeldighetene at team Myhre skulle vinne. Men hvorfor var frafallet så stort i team Myhre?
Team Nilsen er på ingen måte rystet etter tapet, det ble i løpet av turneringen vist god samarbeidsevne og masse potensiale, bare i løpet av dagen ble det en voldsom fremgang, tap i de to første kampene, og seiere resten av dagen. Så neste gang blir motstanden en helt annen.
Må benytte anledningen til å takke Anne for initiativet , å hvis du velger å gjenta suksessen , og har ansvaret for trekningen av puljespillet er det selvfølgelig to lag som allerede har kvalifisert seg i samme gruppe.
Banketten på kvelden ble også en suksess, Ola V. antydet at han hadde registrert noe begrenset volleyball ferdigheter hos enkelte spillere i laget vårt, og det har han kanskje rett i, men under banketten føler jeg at vi var på høyde med resten av laget.
Etter min mening gjorde begge lagene en grei figur, enkelte medlemmer av team Myhre virket svært godt forbrett, og viste en bra innsats denne kvelden.
Men også på banketten manglet konge m.flere.
Når det gjelder å kåre en vinner av banketten er det vanskelig å vite hva som skal legges til grunn, men et av kriteriene må vel være at hele teamet stiller opp.
Så ser jeg at Knut Olaf kommer med et forslag om en fotballkamp mellom teamene, og da kan jeg på veiene av teamet vårt si at det var et godt forslag, vi kan stille med
Ca 11 mann på kort varsel.
Når en leser kommentaren til Knut O. kan en få inntrykk av at teamet vårt har hatt et dårlig år og tapt det meste , men da må jeg få lov til å være så freidig at jeg minner om følgende merittliste for i år: -klubbmesteren i langrenn, -klubbmesteren i oringtering, -klasseseier i Sesilåmi,- og sist men ikke minst så beslagla vi hele pallen i Militærløpet.
Håvard.

4 kommentarer:

Knut Olaf sa...

Det var ikke meningen å være negativ, tvert imot synes jeg Team Nilsen viser svært positiv innstilling som klarer å finne så mange lyspunkter i løpet av sesongen. Ellers er dere i godt selskap, for det er jo en rekke norske landslag opp gjennom årene som har trøstet seg med å vinne banketten. Pallen på militærløpet ble riktignok deres, men det kan vel ikke ha noen annen årsak enn at vi i Team Myhre er fredelige personer. Fotballkamp vil vi gjerne ha, vi må bare bygge en kunstgressbane først slik at teamets tekniske ferdigheter fullt ut kommer til sin rett. Når kongen spiller på hele sitt register skal dere bare passe dere! Men dere har vel noen i teamet som kunne stille med gravemaskin et par kvelder så det kan bli litt fortgang på arbeidet?

Olav V sa...

Har lenge lurt på om Team Nilsen ikkje kunne skrive, eller var det redsel for å avsløre taktikk som har gjort til at dei ikkje har kommet med innlegg. Men at dei kan skrive er nå bevist og dei slår hardt. Oppsummering av årets resultat vitner om ein seriøs gjeng, men dette med frykt for at en ARi skal "tyte" frem skjønner jeg ikke. Men hvis dei hentyder til at det er en ARI i Team Myhre, så kan ikkje det være kronprinsen for han har ikkje skreve et ord ennå, Knut Olaf - neppe, kommer jo fra fjordbygda, undertegnede kan det ikkje være (Olav V), då står mi igjen med redaktøren og Jacob Einar, begge skriveføre og kanskje litt glad i engler, men hvem er "trist som f...",,

Olav T sa...

Siden det ikke er aktuelt å kalle Helge for kongen, men dere antyder vår 1'er foreslår jeg å kalle han for "The number one". Siden det er et nystartet team som "har ting på gang" er det naturlig å få et skikkelig navn på lederen.
Dere skriver om at dere har ting på gang. Det hadde vært moro og fått dette utdypt litt mer. Satser dere mot VM, OL, langløp, eller andre storløp som klubbmesterskap i orientering, langrenn eller det vidt annerkjente militærløpået. Det er tydelig at dere vektlegger disse løpene i deres planer og vurderinger. Hadde vært greit og visst litt om dette.
Ellers må jeg personlig beklage at jeg ikke fikk vært med på volleyballturneringen og banketten, men jeg tror sikkert jeg hadde gjort en hel grei figur begge plasser. Men siden det kun var elleve måneder igjen til Vasaloppet valgte jeg å prioritere høydetrening oppe i setesdalen...
Ellers må det jo nevnes at kronprins Geir har strakt ut en forsonende hånd og foreslått fellestrening med Team Nilsen, noe kongen var aldeles forferdet over...

Helge sa...

Olav T utfordrer Team Nilsen til å komme med sine planer og ambisjoner. La oss først få presisert at vi er en gjeng "unge" utøvere som foreløpig driver allsidig idrett. Vi kommer nok også til å spesialisere oss innenfor enkelte grener når tiden er inne for det. Men akkurat nå er det jaktfeltskyting som står for tur. Ellers har vi følgende målsetninger for kommende sesong; Være i god nok form til høsten til å kunne komme inn på elgloser selv om elgbikkja får tak i litt urolige dyr, eller kunne bevege seg raskt til gode overslag når rådyrlosen gjaller og likevel ha pust igjen til å skyte ett kontrollert skudd. I tillegg har vi som målsetning at forbrenningen opprettholdes slik at vi kan ete tilnærmet det vi ønsker uten at nåla på baderomsvekta passerer 90 kg. Hvis disse primære målsettingene nåes, har vi i tillegg et mål om å gjennomføre Grenaderløpet og etterpå være i stand til å tenke på hvordan det så ut i Nordmarka.