lørdag 29. august 2009

Svein


Det er ikke noe å legge skjul på at vi i Team Myhre var sikker på at misjonsoppholdet til Svein i Colombia, egentlig var et skalkeskjul for å få lov til å trene i høyda, og dermed få et forsprang på oss andre.

Derfor var vi veldig spente på Sveins form da han ankom vårt treningssenter (Magne sitt hus i Myrlifeltet) for nærmere testing.

Dagene gikk og Svein presterte bra og vi så alle med forventning fram til Grensejoggen, der Svein virkelig skulle prestere.

Men hva skjedde egentlig der? Etter et år med høydetrening hadde vi forventet mer. Både Geir og Magne føyk avgårde, mens Svein forsvant bakover i feltet.

Må vi kanskje innrømme for oss selv at det er sant som Svein hevder at han er (først og fremst) i Colombia for å misjonere og ikke for å trene? På oss andre virker det litt for utrolig, men vi er ikke overbevist før vi ser resultatet av neste års Grensejogg. Er kurven fremdeles dalende er vi overbevist, men slår du tilbake med ei kjempetid tenker ihvertfall Team Myhre vårt...

Lykke til der nede Svein (og dette bør du kommentere)...

2 kommentarer:

Estéban - Svein sa...

Det er vel bare det å sei at e har skjønt at det er forskjell på høydeOpphold og høydeTrening. Fram til nå har e vært på høydeopphold, men nå framover starter treninga. Så får mi se om det hjelper...

Olav T sa...

Ja nå har du sagt det. Her hjemme er leggen i ferd med å bli god og løpeformen er ifølge kongen bedre enn noen gang. Til lørdag er det testløp på rulleski. Alle går rundt og gruer seg. 3 runder rundt med Sogndalskleiva.