tirsdag 25. august 2009

Tronskifte?


Var på konsert med en felespiller her i sommer (det hadde dere ikke trodd...) Under konserten kom han til å snakke om å det å være en "fyddebasse". Hans definisjon av ordet var at det var ikke nok å innta en viss mengde alkohol, men at du i tillegg måtte ha en viss type adferd for å kunne kalles en "fyddebasse".

Dette kan lett overføres til forholdet i teamet. Det nytter ikke for Geir å slå kongen i noen småløp og tester, han må og kunne te seg som en konge. En viss type attitude må en kunne forlange av kongen i teamet. Så selv om Geir har begynt å prestere litt så vil vi nok si at han har litt å jobbe med når det gjelder kongeligattitude... Så enn så lenge. leve kong Magne!


PS. Magne har i det siste slått tilbake på testene og må enn så lenge sies å være best og rent sportslig. Ny rekord rundt med Ubergsmoen. 1.00.40, prøv å slå den!

2 kommentarer:

Knut Olaf sa...

Se det ja, redaktøren er tilbake på jobb og har tid til å skrive litt igjen. Ellers synes jeg til Geirs forsvar at vi bør legge til at han er republikaner.

Olav V sa...

I disse valgtider bør vi i Team Myhre slå et slag for republikken, og kanskje forandre tittel til president. For mitt vedkommende var det slutt på kongedømmet når Olav V takket for seg. Men litt tilbake til dette med fyddebasse, hvorfor blandet redaktøren dette inn (alkohol og adferd,,hmmm,) kongen eller skal vi kalle han presidenten har jo lagt ned forbud mot alkohol. At Geir utfordrer "presidenten" er tydelig, nesten pallplass i Ogge triathlon står det respekt av.
Ellers så kom det fram under ein treningstur at "presidenten" fortsatt vurderer deltakelse i Vasa'n til vinteren, nå må mi sørge for at han får meldt seg på, så er der noen uten frykt for internett,,,,