torsdag 29. oktober 2009

Team Myhre sitt hemmelige våpen...

Endelig... er det på plass. Utstyret som skal sikre oss topp glid. Etter å ha vært i kontakt med personer "høyt oppe i systemet" har vi fått tilgang til produkter og utstyr som gir oss det lille ekstra. Hva det går på vil vi selvfølgelig ikke ut med, men at det utgjør en forskjell har vi fått klare signaler på at det gjør. Så se opp kjære konkurenter, til vinteren får gutta i Team Myhre god glid...

3 kommentarer:

Olav V sa...

Utstyret er nå testet i Team Myhres hemmelige løype. Til tross for at lysløypa på Heia er åpnet ble testen utført på hemmelig sted, resultatet ble som ventet og kan måle seg med Knut Olafs stålsikla ski (etter metoden til fjordbygdas favorittrusser),,,

Men siden jeg nå har tatt ordet er det et par spørsmål som må stilles;
1) Er redaktøren paranoid eller har han noe på gang og dermed livredd for spionasje?
2) Har Kongen hatt svineinfluensa, og hvis så er tilfellet er dette en del av planen hans, der vi andre skal få det midt i sesongen?

Ja, og så en sak til slutt,, Team Nilsen inviteres herved til å avlegge statusrapport.

Arild sa...

Snakket med Kongen ikveld om han hadde funnet fram skiene. Men det hadde han ingen planer om. Og det til tross for fine forhold i lysløypa. Her må det være noe galt med motivasjonen foran årets sesong. Hvordan skal dette gå?

Håvard sa...

Ok her kommer en liten statusrapport. Teamet vårt er i høyeste grad i rute, og formkurven kan sammenliknes med kurven til Oslo børs hovedindeks siste halvår,(se Agderposten). Mai-juni litt rolig trening etter endt skisesong, jun-juli mere grilling enn trening, aug-okt mange harde og lange treningsøkter,okt-nov elgejakt.