søndag 25. november 2007

Utfordrer fra Valdres?

Siden elgjakta har teamet hørt lite fra vår hospitant Terje. Vi ser imidlertid TV-bildene fra Beitostølen, Terje, og forstår at du har topp langrennsforhold der om dagen. Vi er derfor litt engstelige for om du utnytter dagene til å skaffe deg et treningsmessig forsprang på oss i lavlandet. Kan vi få en liten stemningsrapport fra Valdres? Hilsen onkel

2 kommentarer:

Olav V sa...

Se melding fra Thomas;
Alsgaard blir en del av Team Fast, laget som satser på langdistanse, og har planer om å gå flere av de største langløpene i årets sesong - så som Vasaloppet og Marcialonga.

Magne, hvorfor valgte han ikkje ditt lag, du må være litt meir frampå

Olav V.

Olav T sa...

Ser at det hadde vært ønske om å få inn Alsgaard inn i Team Myhre. Tror det hadde blitt vanskelig. Vi vet alle at det er ikke plass til mer enn en konge... Er ikke sikker på om Alsgaard hadde klart å danke ut Magne.
I tillegg så mener jeg å huske at Alsgaard sa i et intervju at han spiste både hamburgere og pommes frites, dessuten drakk han cola. Ei slik useriøs holdning og kosthold er lite forenlig med satsingen til Team Mynhre. Tror det er best for alle at Alsgaard kom i Team Fast, ifølge Jørgen Aukland så spiste også han chips og Cola, fy fy.
Olav T