lørdag 26. april 2008

Ski-sprint på Operaen

Team Myhre befatter seg vanligvis ikke så mye med sprint langrenn, men vi synes ideen som ble lansert denne uken med å arrangere VM-sprinten i 2011 på den nye operaen i Bjørvika er et spennende forslag, hvor milliard investeringen endelig kunne bli brukt til et godt formål.
Men VM-komiteen og Oslo kommune burde nok først rådføre seg med fagmiljøer på Vegårshei. Det å kjøre løypemaskiner setter nemlig ganske ekstreme krav til underlaget etter det vi forstår, og det spørs om italiensk marmor egner seg særlig bedre enn kunstgress.
Vi i Team Myhre er ihvertfall skeptisk, hva mener dere?

4 kommentarer:

Olav V sa...

Heller marmor enn kunstig gras, og kunstig gras på Vegårshei e kun ein drøm hos noen få "forvilla" sjeler. Her trur e kongen må ta tak i sine undersotter å veilede litt, slik at dei blir kvitt slike vrangforestillinger,,,

Knut Olaf sa...

Jeg er vel en slik "forvilla sjel" som du forsøker å trekke opp, og det er ikke så vanskelig. For jeg vet jo at dere vegårsheiinger som har passert 50 tror at hoppsport fortsatt er den største idretten på Vegårshei, men det er vel snart på tide for noen å realitetsorientere seg litt...
Ellers er jo kongen fotballinteressert. Når vi får åpnet idrettshallen og skal ha fotballturnering, har han annonsert at han skal spille på hele sitt register!

Olav T sa...

Som tidligere fotballspiller er jeg svært spent på Magne sitt register. Men han er vel som en viss orienteringsløper fra Gjerstad, best uten ball!

Olav V sa...

Over 50 du,,,,men er hopp er bra og Wirkola best