søndag 7. september 2008

Team Myhre i Sputnik-land

06092008(001).jpg
Magne og Jakob Einar sammen med Trond Iversen

I går (lørdag) reiste Magne, Jakob Einar og Knut Olaf til Drangedal for å gå rulleskirenn, 50 km + 2 km løping til slutt for å få tatt ut det siste om det skulle være noe igjen. All honnør til arrangøren Jan Bjørn Gare og Drangedal IL for et kjempeopplegg, og til sponsorene bla Terra-gruppen (dagens reklame) som bidro med flotte premier til alle. Til og med jeg som ikke pleier å tapetsere pallen gikk vel økonomisk i pluss igår. Bortimot 50 løpere stilte på startstreken, de yngre klassene gikk 10 eller 25 km.
Odd Bjørn Hjelmesteh skulle vært med men ble syk på fredag, og verdenscupvinner i sprint Trond Iversen stilte sporty opp på en dags varsel. Sprinteren holdt distansen og vant på 2,06. Det regnet og var litt sleipt i enkelte svinger så apoteket i Drangedal hadde nok også en fin dag, men Team Myhre kom seg trygt i mål. Magne ble ikke uventet best av oss på 2,28, jeg kom inn på 2,43 og Jakob Einar på 3,00.
Det var også lagt inn noen spurtpriser underveis bla ved huset til Sputnik hvor vinnerne ble belønnet med både Sputnik CDer og truser ( det er ikke alltid viktigst å vinne).
På ettermiddagen fikk vi med oss et interessant foredrag fra Trond Iversen om livet som skiløper, og oppfordringen var klar: "Finn dere et landslag å bli med på". Men selv om han har 60 par ski i kjelleren så er det nok mannen oppå skiene som utgjør forskjellen.
Gare har allerede begynt å tenke på neste år og en "Vasalopp-light" på 90 km fra Kragerø til Vrådal er mye mulig. Såpass må det visst være for å få med Aukland-brødrene!

Ingen kommentarer: