mandag 13. oktober 2008

Elgjakt i Team Myhre

Nå om dagen får rulleskia ligge til fordel for jaktfrifla. Og her kommer bilde av den fine stuten Olav V skjøt om lørdag. Men rolige turer i skogen i fine høstfarger og med mye sjokolade og kaffe, kan nok også gi et løft på formen.

3 kommentarer:

Arild sa...

Fin stut det. Men det ser ut som Kongen blir glemt nå i jakta. Skogens konge er viktig, men det er vel teamets konge det bør holdes fokus på. Han uttalte for et par år siden at jakt i Gjøvdal kunne forsåvidt regnes for trening, hvis han fikk de postene som var lengst på heia. Men jakt i Myreskau var bare å sitte på post, ete sjokolade og bli feit. Så nå som de er ferdig håper jeg han får trimmet av seg spekklaget igjen, slik at han kan rette fokuset mot Tsjekkia.

Olav V sa...

Tror neppe det er fare for at kongen skal bli feit, han blei observert i stor fart mot ubergsmoen i kveld,, men ellers så er det lite respons på min oppfordring om å følge med med treningsopplegget til kongen og geir,, men geir hadde vel gyldig grunn idag,, fyller 40,, kan være tungt,, mulig de med ped sem må på banen (he-he)

Knut Olaf sa...

Gratulerer med dagen Geir! Og velkommen etter i klasse M40-44!
Nå som du begynner å bli utvokst kan karrieren virkelig få et løft de neste årene.
Ellers kan det være mulig kongen er iferd med å redusere litt på ambisjonsnivået, for nylig sa han til meg at jakt i Myreskau også kan være trening.