mandag 5. januar 2009

Det drar seg til

Heilt her hite i Colombia merker en at det drar seg til mot vinterens høgdepunkt. Enten e tar ein sleng innom bloggen eller ein telefon heim te Heia så e det ein ting det dreier seg om - Tsjekkia.
Om få dager skal en få igjen for utallige turar over blaute myrer, i nettopp myreskau, endå fleire turar opp og ned den trafikkerte kongebakken, og mørke kveldar på rulleski. Og då tenker e både på dei øktene som folk vett om og dei som e skreven med usynlig blekk i treningsdagboka. Som om andre nåen gång skulle få innsyn i den...


Og det virker som ting e som det bruker. Nåen e sjuke, andre trur dei e sjuke. Og resten e livredde for å bli det. Sjøl om testosteronnivået heilt sikkert e høgt nå nåen dager før løpet regner e med det e soving på enkeltrom siste veka før avreise.


Nåen e i form, andre leiter etter formen. E leste om ein som trudde han skulle finne den i Gjertad...det har ikkje e noe tru på. Men helst prater en om å go form andre e i.


Det blir testa ut ny "super"smøring, og det virker som det blir gått testløp annahver dag. Dei viser vel bare det som resultatlista til søndag kommer til å vise - at Kongen e konge fortsatt. Å sette penger på andre enn Magne har e hverken nerver eller lommebok til. Det går nok an å yppe seg på et testløp, men når den mannen får starnummeret på brystet virker det som han glømmer at han snart e 50. I tillegg har e litt tru på Olav V som har satsa på variert kosthold, og ikkje minst høgdetrening. Det e det som må til.


Lykke te alle sammen!!
Svein

1 kommentar:

Olav V sa...

Svein er herved utnevnt til ekspert kommentator, det blir NRK-sporten neste. Han har rett i det meste, men tar feil på et punkt og det er når han begynner å tru,,.

Ang sjukdom så går nok alle å føler litt. Idag våkna eg og lurte på om e va blitt sjuk, kjente litt etter og fant ut at det formen var intakt og klar for ein ny dag. Allikavel kylte e ned tran, juice, blåbær og omega-3 for sikkerhets skyld (også litt jern pga knea),, men e gruer me til å gå på dass.

Alle spekulasjoner om form og sjukdom er der møe i, men der er ingen uttalelser om dette frå kongen el kronprinsen. Det er fjordbygdas repr, venndølen og undertegnede som blottstiller seg,, dei andre har vett til å holde kjeft og la resultatene si det som skal sies,, hermed skal e au holde kjeft,, eller,, kanskje svare på et innlegg frå venndølen,