søndag 4. januar 2009

Det nærmer seg...

Kun få dager igjen til avreise og nå er det meste av treningen gjort. Nå er det bare noen små korte økter igjen og kanskje en liten intervall bare for å pirre formen litt, men hvordan er ståa i team myhre?

Kongen er ifølge seg selv ikke helt i form, mangler litt på toppformen. Sikre kilder rapporterer om at han idag ikke klarte å følge en knallsterk gjersdøling. Men tenker at kongen er i form og i fokus neste søndag.

Så har vi Geir da, som har ligget strak nesten en uke. Var i knallform før influensaen, nå er han usikker på formen...

Knut Olaf er en luring... Har fått gjennomført de øktene han ville og han virker sterk. Gjennomførte en økt på lørdag som du kan finne spor av på i snøen på kleivann... Nå skal han bare hvile seg fram mot søndagen.

Olav T er i bedre slag enn han var for ei uke siden, men aner som vanlig ikke hvor han står. Ifølge kongen sliter guttungen med den psykiske biten og ifølge Magne sitter problemene i hodet...

Jakob Einar er kanskje den som har trent mest langturer i det siste. Er som vanlig sterk og kommer aldri til å sprekke i Tsjekkia. I år er han også plassert i riktig gruppe så han blir ikke hindret i starten. Tenker Olav V skal få kjørt seg i Tsjekkia.

Olav V syter og klager over elendig form (og med rette..?) Tror likevel han er bedre enn han vil ha det til. Han har nok brukt tiden på Rauland godt og stiller som vanlig (?) mer enn forberedt i Tsjekkia.

Årets duell i Tsjekkia blir uten tvil Jakob Einar mot Olav V. I et testløp på over en time skilte det bare 5 sekund mellom disse to. Hvem klarer å prikke inn formen og treffe med smøring neste søndag? Er det noen som vil tippe utfallet av duellen?

1 kommentar:

Olav V sa...

"Dempe forventningene",, det er det vi snakker om,, ikke syting nei,, ellers så ser e at det er tillyst ein duell mellom dei eldste, ja, mi får ta den mi som tåler det. Egentlig så hadde mi ein avtale om å kjøre inn venndølen, sia han har vist seg litt tam i oppkjøringa og i tillegg klein til å smøre. Nei Olav T, presset er på deg, den yngste, å mange gamle kommer du til å bli slått av??