tirsdag 30. desember 2008

Fra topp til bunn...

Her følger en liten statusrapport fra team myhre.

Kongen selv er ikke fornøyd. Han sier han har mere å gå på spesielt i bakkene. Reiser til kleivane i morgen for å finne "gofølelsen".

Kronprins Geir var i knallslag og ifølge han selv har han aldri gått så fort som nå. Var 50 sekund bak kongen på et testløp på kleivane her om dagen, er blitt syk (amatør...)

Outsider Knut Olaf, smiler lurt i barten om dagen, er i superform! Like bak Geir på testløpet her om dagen. Gikk med skikkelig sprut om bakkene. Er noe stort på gang.

Olav T, får det ikke til å fungere. Eneste som har klart å bomme på festesmørningen på kleivane. Skal ha et ord med Arild I angående supersmørningen... Reiser til kleivane med Magne i morgen ( i fullt sinne) for å prøve å finne noe som ligener form.

Jakob Einar gikk et meget bra testløp på kleivane. Mannen har aldri vært så god som nå. Trener godt og er mer enn klar for Tsjekkia.

Olav V ble sendt rett på høydetrening av kongen etter et skuffende testløp på Buliaveien. Magne var irritert og gav Olav V klar beskjed, "Reis til høyden og kom i form!"

Så nå bare noen få dager før løpet er noen i teamet på rett vei, andre er usikre, med andre ord: Alt er som det pleier å være!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ikkje nok med det. Olav T hadde jo ett testløp på skjesser. Ikkje rart han ikkje tok det med i rapporten.

Olav V sa...

Nervene er i ulage her i gården, har ikkje hatt ro på meg siden testløpet på Buliavegen, og enda verre blei det når e ser resultatene frå Kleivvann, her er det tydelig at resten av teamet er i rute (unntatt de med Olav til fornavn), skal vi ta ei ekstra samling (kanskje hente inn litt ekspertise frå Finland). Neste år blir det ikkje skirenn så tidlig på sesongen, tenk å grue seg heile jule- og nyttårsferien. Eller så får e bli lærer eller ansatt i kommunen slik at ein kan få ei treningsdagbok som kan visast fram, lykke til med finpussing av form, sjøl satser e på delfiakake og piller. God bedring til Geir, trur du Magne lar seg lure av denne "påståtte" sjuka,, Ellers så har e kikka gjennom hvem som har betalt bompenger ved Kleivvann, og både Magne og Jakob E kunne like gjerne ha kjøpt årskort,,

Olav T sa...

Ja, jeg hadde et løp på "skjesser". Ingen ting er som å bli slått av ungdommen, men kanskje var det litt mere og hente?Uansett, å gå på "skjesser" er gøy, men det tar overskuddet av en eventuell form, så fra dags dato ser du ikke meg på skøyter før Tsjekkia!

Olav T sa...

Nei Olav V, en ting er ihvertfall sikkert, ingen av oss har truffet hverken med form eller smøring (ennå). Men ting forandrer seg heldigvis, derfor sitter det en litt lur Olav T og føler at formen sakte, veldig sakte siger på. Det spørs om det alikevel ikke skal gå så aller verst i Tsjekkia likevel...

Knut Olaf sa...

De fleste er nok i ferd med å finne formen nå, vi får håpe Geir også kommer seg på beina snart (skal jeg bli slått vil jeg helst tape for en som er frisk). Forøvrig, da en av mine kolleger kom på jobb med spysjuke idag meldte jeg meg frivillig til filialen i Tvedestrand idag. Et lite tips for å unngå å bli observert ved Kleivann, i går tok jeg snarveien over Vegårsvann og kom rett inn i løypa ved intervallbakken opp fra Hekkentjenn. Lurer forresten litt på om Magne panikktrener litt, det går rykter om hardøkter begge de to siste dagene.