mandag 1. desember 2008

Kongen syk...


Mannen som tar på seg skjerf og stilongs tidligere enn Tallak Olav, mannen som ikke bader om sommeren, mannen som ikke oppsøker et rom med mer enn 4,5 mennesker, mannen som skifter til tørt tøy før det er blitt bløtt, mannen som... slik kan vi fortsette i det uendelige. Men han har faktisk klart det, Å BLI SYK!
Vi i teamet har bare en ting å si: AMATØR!!! (også god bedring da.)

4 kommentarer:

Olav V sa...

Jeg er helt sikker på at dette har med kosthold, etter to uker på reise med tyrkisk og koreansk mat (rå fisk, kebab, etc) er det vel ikkje bakterier igjen her. Glemte masse kvitløk; det er viktig. Husker Vidar Ydse kjørte slike kurar for 30 år siden, han lukta forferdelig men,,,

Ellers så er skiføret kommet, og noen har prøvd litt, sjøl måtte jeg låne bort skia mine til redaktøren for der var det kleint med kunnskap om smøring,,

God bedring til Kongen,, men varer detta litt til så kanskje "Charles" kan vippe han av tronen,,

Knut Olaf sa...

Må si at dette var utrolig urutinert gjort, Magne! Du som har vært forbilde for oss andre når det gjelder å ha fokus på de "viktige" detaljene, og så gå ute hele lørdagen å bli kliss blaut og kald.
Men nå må du se å bli frisk, for nå er det mye snø og fine skiforhold. Det er kun 40 dager igjen til formen må være på topp! Hvis du kombinerer rådene fra Olav V med masse C-vitamin, solhatt og kokt ingefær, så tenker jeg dette skal gå bra.

Anonym sa...

om kongen er klein bør han oppsøke "snåsa" mannen omgående.han har helbreda "sjuke" folk før!

odvar sa...

Spør teamsjefen om då mi lå ei veke på Beitostølen i november og han var i startfasen på kyssesjuka. Noen som lurer på om han var bekymra?