onsdag 17. desember 2008

Kom igjen, ektemenn!

Har fått flere henvendelser fra damer i nød,som sier: !Huff idag måtte jeg skøyte, ingen (les mannen) gidder ikke å legge på klister". Dere mannfolk som har koner/samboere eller hva det måtte være som går på ski. Vær så vennlig å smør skiene til de bedre halvdelene deres, så slipper vi i team myhre og få høre alle klagene. Magne er knallhard når det gjelder dette at støtteapparatet må fungere. Mannfolk der hjemme som ønsker veltrente kvinner MÅ være sitt ansvar bevisst på å legge forholdene til rette slik at de kan få trent ordentlig.

Så kom igjen menn, sørg for at utstyret til damene er i orden!

3 kommentarer:

Knut Olaf sa...

Ja, ingen skal vel beskylde deg for ikke å smøre konas ski, Olav, men jeg synes helst det er du som bruker dem også, så da hjelper det vel ikke så mye?

Olav T sa...

He he, ja har i flere år brukt konaas ski som grusski... (Mine ski er for fine til å gå på når det er for lite snø...)

Olav V sa...

Ja, trur dikkon ikkje det at likestillinga har gått for langt nå, sia redaktøren her må gå ut å oppfordre mannfolka t å smøre kjerringenes ski,,

Ellers så hadde e ein liten sak å ta opp her. På tirsdag blei to av teamets medlemmer observert i lysløypa men i feil retning, også gjentok detta seg fleire gonger. Det er lagt inn klage i frå fleire hold, og spesielt er det at folk som er så godt kjent der, klarer å gå i feil retning. Men Kongen må på banen for å irettesette, det kunne ha blitt front til front kollisjon (sjøl var e ikkje i stand til å se noe i bakken ned, etter å ha slete meg opp).