lørdag 2. februar 2008

Hjem i skam?


Her ser vi en av Team Myhres løpere bli ført om bort i flyet på vei til Torp. Vi vil ikke ut med navn på løperen, men en kan vel røpe såpass at det handler om vår beste løper. Etter sitt gode løp måtte han inn til dopingtest. A-prøven viste spor etter de fleste stoffer, alt fra blåbær, tran, c-vitaminer, solhatt + en haug av andre stoffer. Anført av Olav T og Knut Olaf ble mannen geleidet inn på flyet med jakke over hodet. Vi vet jo fra før hvordan den italienske presse kan være mot dopingtatte utøvere. (Det ser forresten ikke ut til at Olav T og Knut Olaf helt skjønner alvoret i saken). Nå går løperen rundt om på Vegårsheia og avventer situasjonen og B-prøva. Skulle den også være positiv så er det vel over og ut med karriera.


Til slutt, løperen har planer om å gå "Drivheia" rundt imorgen. Selv om B-prøva ikke er klar enda oppfordres publikum til å bue ut den mistenkte Team Myhre løperen. Fy for skam hvis dette er sant!

2 kommentarer:

Estéban - Svein sa...

Grunnen til at B-prøva drøyer er visstnok at italienerne har funnet et hittil ukjent stoff der i landet. Vi i team Myhre vet imidlertid godt at navnet på stoffet er "Mammas grovbrød"

Anonym sa...

Det må nå seies at vis man kikker på ressultalista fra Drivheia rundt. Kan man jo se at det virker litt mistenksomt.