onsdag 13. februar 2008

Sjokkmelding: Kongen legger opp!

Har trent nå med Magne i et par dager og i går kom beskjeden. Han var nå inne i sin siste sesong, han var mett, nok er nok. Kan det virkelig være sant, eller er det bare et av hans mange årlige utsagn om at nå er det slutt. Hva skal en tro? På tirsdag da vi løp sammen og han snakket om hvordan treningen for teamet nå måtte legges opp med tanke på neste løp, han snakket om den tøffe utvelgelsesprosessen av neste års team Myhre. I går virket det som om alt det var glemt, nå var det slutt.

Nå gutter, hva tror dere? Slutter Magne eller får vi se han til neste år i den blå Briko dressen?

4 kommentarer:

Terje sa...

Opplever det ikke som et sjokk å høre at kongen vil legge opp - det har vi vel hørt før også... Kan ikke tro at han gjør alvor av det denne gangen heller. Det kan kanskje tenkes at han opplever at ansvaret som teamleder tar så mye tid og krefter at han føler han må velge mellom sin egen aktive karriere og jobben som teamleder. Jeg tror vi får se Magne (i hvert fall ryggen hans) i den blå Briko-dressen neste sesong også.

Knut Olaf sa...

Jeg tror ikke han legger opp, man trenger bare litt tid for å lære å tolke signalene hans. Ser man disse uttalelsene i forhold til tidligere år synes jeg han virker mer motivert ut enn noen gang. På vei hjem fra Vasaloppet tidligere år har skiene hans vanligvis blitt lagt ut på billigsalg, men nå i vinter har han allerede beynt å lese annonser på nye ski.

Arild sa...

Det er ikke mer enn to dager siden jeg snakket med Magne. Og da sa han at laguttaket skulle være 1. mai. Han virket veldig klar, og var også tydelig på at de som ville være med i stallen måtte være topp motivert.

Anonym sa...

Nja, han legger nok ikkje opp. Det kan jo henne han kjøper seg ny skidress. Hvor mange ganger la Hilde GP opp?