onsdag 11. juni 2008

Hei alle sammen

Sommerens sammenkomst i Team Myhre er avholdt, og utrolig nok gikk alt vel. Planen var å mimre, dele ut noen priser, diskutere neste års løp, samt spise og drikke sunt. I kongen nærvær spiser vi andre hverken saus eller ketchup... Vi fikk mimret og delt ut noen priser, men vi klarte ikke å komme til noen enighet om løp neste år. Hver gang noen prøvde å komme inn på temaet, forsvant noen ut i noen hinsides politiske diskusjoner. En klar melding til oss alle blir, la oss holde oss til hva vi kan, nemlig det å trene. For uansett hva vi mener om oss selv, må vi være klar over at vi i bygda blir sett på som nerder. Og er vi strengt tatt ærlige med oss selv, er det nettopp det vi er! I tida framover vil de ulike kåringene bli lagt ut. Den som blir lagt ut først vil jeg ikke si navnet på, men han ble kåret til årets nykommer og sviker... Vent i spenning, dere!

Ps. Vi har lenge ønsket oss sponsorer, "Fua" til Magne, "kassa" til Knut Olaf, låra til Geir er blitt forsøkt solgt, uten hell. Nestemann ut blir derfor meg selv. Som (snart) eneste mann i Team Myhre med med hår på hodet, er vel jeg den rette hvis noen ønsker å ha meg til å fronte noen hårprodukter. Legger med noen bilder som viser potensialet.

6 kommentarer:

Knut Olaf sa...

Ja, disse bildene ser lovende ut Olav. Det har vært litt sponsortørke, men tror nok at dette vil snu nå med "ungdommen" i laget som reklameobjekt...
Hvis ikke dette heller nytter tror jeg vi får forsøke å gå til den andre Olav'en på laget å høre om det er noe å hente på en liten navneendring til feks TeamTec Myhre?

Olav T sa...

Slettes ikke dumt med Team Tec Myhre. Nå får vi kanskje Ole Tom også med på laget. Da får vi sikkert et sugerør rett ned i kommunekassa! Tror vi går gode økonomiske tider i møte med Team Myhre. Eller hva mener du Ole Tom?

Knut Olaf sa...

Hva hjelper det med sugerør i kommunekassa når de ikke har til salt i maten engang...

Olav V sa...

Trudde du skjønte at det har med prioritering å gjøre, fotballbane med salt er lite viktig i forhold til sponsing av et lag med store potensialer og som kan markedsføre "den levandes bygda" på ein framifrå måte. Nei sugerør i komm.kassa trur e på, kanskje TeamMyhre kan få ein eigen plass i det nye kulturhuset, til å selge sponsorartikler. 30-35 mill for å bygge ut gamle gymsal er vel ingen ting for ei skogsbygd som Vegårshei.

Knut Olaf sa...

For mye fotball? Til de som mener det sier jeg som Arne Scheie: "Det er for mange bøker på biblioteket også".

Olav V sa...

Når tid blei Arne Scheie en seriøs kilde å hente sitater fra,, kjedelig kommentator spør du meg,, derimot synes jeg du skal fokusere på sponsorinntekter osv for teamet,, kanskje 30-35 mill var litt lite for "kulturhus", ref idrettshall og i tillegg så blir vel ikkje et "kulturhus" ferdig før dei fleste av oss har gått av med den fine AFP-ordningen heller,,