tirsdag 17. juni 2008

Årets nykommer og sviker!


Begrunnelse:
Svein har dette året vist hans store potensiale. Allerede i fjor rystet han Magne i løping. I år har han allerede knust Magne i diverse løp og tester. I tillegg har han utviklet seg positivt som langrennsløper. Nå kan du se at han har gått i skole hos Magne. Staketeknikken blir bedre og bedre for hver tur. Det er derfor liten tvil om at han fortjener prisen som ÅRETS NYKOMMER
Men…
Svein har vært klar på at dette året var starten på hans langrennskarriere og selvfølgelig ventet vi flere løp frå den trivelige ”Rinnarkaren”, men hva skjer? Uten forvarsel, og uten å henvende seg til kapteinen går han bort og binder seg til 3 år i Colombia!!! Vi på laget stiller oss uforstående til valget og finner det passende at han også får tittelen ÅRETS SVIKER.

1 kommentar:

Knut Olaf sa...

Det er ingen tvil om at Svein har hatt den største fremgangen på laget siste sesong. Men det spørs om ikke Colombia-oppholdet bare vil gjøre han enda bedre. Bogota ligger 2640 moh, så etter 3 år i den høyden kommer han nok hjem med flere røde blodlegemer enn selv noen finsk langrennsløper kan drømme om!