lørdag 21. juni 2008

Årets godt forberedt!


Begrunnelse:

Årstider kommer og årstider går. Det er visse ting som alltid går igjen. Det at Jakob Einar ikke alltid har ordnet alt på forhånd er for oss som reiser med han ingen bombe.
Så også i år. I Italia kom han med ski som strengt tatt kunne/burde vært glidet en eller to ganger til. Det å slå Magne i en glidtest med ski som er hvite i sålen, er vel i beste fall bare å drømme…
I tillegg hadde han vel en viss anelse om at han ikke var seedet i riktig pulje før han reiste til Italia. Men hvorfor ordne seedinga i god tid? ”Jeg tar det heller når jeg kommer ned” var parolen, men var det i grunnen suksess?

2 kommentarer:

Olav T sa...

Synes nok redaktøren skyter litt hardt her. Var han inspirert av prosessen mot Åslaug Haga?
Jeg regner vel med å få beskjed fra teamledelsen om at plassen på laget henger i en tynn tråd etter dette. En får ta det konstruktivt, og satse på en annen tittel neste år. For øvrig er nytt smørerom i redskapshuset på "tegnebrettet".
Men turen var en suksess..
Jakob Einar

Olav V sa...

Hvis du ser på idrettshallen, Jakob Einar, så ser du at det tar lang tid fra tegnebrettet og fram til ferdig bygg, så spørsmålet er vel til hvilke sesong det er klart. Men du har tida for deg,, ellers så syns jeg redaktøren er ufattelig tam i oppstarten til sesongen, spesielt sett i lys av at han nå driver og "avspaserer",,