søndag 15. juni 2008

Takk Nederland!

Nå er det midt i en viktig grunntreningsperiode og man burde selvfølgelig vært ute på rulleski, men når slike idrettsprestasjoner ruller over TV'n kan man ikke annet enn å bli sittende og la seg imponere. Vanligvis er TV-kanalene overfylt av dårlige fotballkamper, men nå får vi servert fotball fra oransjetrøyene med en slik fart, teknikk og eleganse at man nesten ikke tror sine egne øyner. Hvem savner England og Norge i EM - ikke jeg ihvertfall!
Noen og enhver kan vel ha fått en spydig bemerkning her på bloggen, og kommuneadminsitrasjonen er vel heller intet unntak iså måte. Men en ting de skal ha honnør for er arbeidet med integrering av Nederlendere her på Vegårshei. Det kan bidra til å gi et positivt løft for fotballen her. Kanskje den neste Cruyff eller van Basten kommer fra Vegårshei? Bare et lite tips, husk å spørre om de har bakgrunn fra Ajax før de kommer.
Ha et fortsatt godt EM!

7 kommentarer:

Olav T sa...

Tja, hva skal en si. Nederland er sikkert helt ok til å spille fotball. Men angående neste Cruyff eller van Basten kan komme fra Vegårshei så kan nok kanskje det stemme. Uansett så kommer neste Pele fra Samkom! Det har ihvertfall den legendariske fotballtreneren Karsten Johansen sagt!!!

PS. Du snakker alltid om det fantastiske Nederland, men du har aldri sett det fantastiske soneforsvaret til Vindbjart... Det kunne få enhver Drilloentusiast til bli rørt...
Olav T

Knut Olaf sa...

Nå er ikke jeg akkurat noen Drilloentusiast da hvis du skulle være i tvil om det. Jeg trodde forresten du hadde så mye offensive gener at du ikke interesserte deg nevneverdig for forsvarspill. Men siden du kjenner Karsten Johansen godt. Jeg har lurt på hvorfor han ikke er med i EM? De fleste trenerne der ser jo ut til å være på hans alder.

Olav V sa...

Ein ting e mi ihvertfall enige om, Nederland ruler i EM,, ser at noen spekulerer i at dei vil tape idag for å slippe å få med Italia og Frankrike videre,, det trur ikkje e dei gjør, dei har då ein viss moral,,

Anonym sa...

EM uten England...er det noen som følger med da? Trudde heile greia var avlyst e.

Olav T sa...

Er faktisk enig med Svein. EM uten England er som Team Myhre uten Magne.

Terje sa...

Synes det har vært litt stille fra Tresko-entusiastene de siste dagene... Det ble nok litt for tøft når det dro seg til med sluttspillkampene - da er det bare topplaga igjen.

Knut Olaf sa...

Ja, jeg slikker sårene nå, men det var moro så lenge det varte. Nå er det nye muligheter når stjernene kommer til Ullevål 15 oktober, og billetter er allerede handlet inn.