mandag 9. januar 2012

Usikker på formen i Team Myhre

Uten å nevne navn, men noen i teamet deltok i testrenn i Gjerstad i helgen, og de fikk rett og slett grisebank. Nå spekuleres det på hva årsaken kan være, er de i for tidlig form eller for dårlig trent? Vi har spurt teamsjefen som selv var bortreist i helgen, og han tror mest på en kombinasjon av overtrening og dårlig psyke. Men vi vil gjerne høre deres egne kommentarer her, og hvordan de har tenkt å reise kjerringa. For allerede neste helg er det nytt testrenn på Kleivann, og da bør Marcialonga-formen være på vei.

8 kommentarer:

Olav T sa...

Hva skal en si... de gikk fort, det gjorde ikke vi. Men moro med isak som virkelig har utviklet seg. Får satse på bedre fart til helga:-)

Anonym sa...

Resultater?
Olav V

Olav T sa...

Resultater? ... nedslående...

Olav T sa...

jeg tror nok helst at de bevisst holder igjen på tempo for å legge forventningspresset på gjersdølingene...

Anonym sa...

Til lørdag stiller Team Myhre med en formsterk Olav Voie, og da tror jeg gjerstølingene skal få mer enn nok å henge fingrene i. sier Magne.

Anonym sa...

I hvilken grad Olav V er formsterk er det stor tvil om, måtte evt ha brukt en annen Olav V, med røtter litt nærmere Kleivvann.

Etter en tur på Kleivvann i går kveld skulle en nesten tru at kommunane var slått sammen, for VIL var godt representert.

Hvorfor er gjersdølingane i så god form? Det går rykter om hemmelige høydeopphold,, der de heller ikke ha villet invitere med lagkamerater,,

Olav V.

Anonym sa...

Blir spennende til lørdag igjen, håper de fleste kan bli med. Julesjerna fra Gjerstad er forsatt i full blomst. Men som en vegårsheiing sier: Har sett det før!
Isak

Ånon frå Ausland sa...

Ja, dykkon e galne.
Isak blir en stor outsider i år, med et hemmelig opplegg til å finne formen.... Jeg var forresten på Rauland i jula, og der blei Anders observert med Kipketer bannans og steikans bak - ei veke i strekk! Trur praten gikk i alt fra skiutstyr til trening ...
Trur at Olav V trenger litt steroider for å hevde seg i år, men det er ikkje vondt...
God tur.