torsdag 10. desember 2009

Førti, feit og ferdig?


Spydspissen, gromgutten, rosinen i pølsa, vesleguten, supermannen (kjært barn har mangen navn) i Team Nilsen følger 40 år fredag 11. desember. (Hørte vi: "Hva! Ikke eldre!"). Nå er du endelig kommet i riktig klasse. Nå slipper du å konkurrere mot amatører som redaktøren i Team Mygre. Nå skal du opp mot selve A-laget. Det blir fryktelig spennende å følge deg til vinteren, der du kommer med dine lange seige tak... Etter en høst med mye og flott kvalitet over treningen er vi spente på om A-laget vil klare å gi deg kamp.

Synes at folk bør tute litt med bilen når de kjører forbi huset hans imorgen og hvis du har anledning (ihvertfall de med svineinfluensa) så benytt sjansen til å gi han en saftig klem. Det har han virkelig fortjent!

HIPP HIPP HURRA!!!!!!
(Dere kjenner kanskje ikke igjen Helge, det gjør forsåvidt ikke jeg heller, men det var det nærmeste bilde jeg fant av Helg. Har prøvd å google både Helge, Arne og Jan Tore, men fant ikke bilder av noen, derfor elgen).

4 kommentarer:

Helge sa...

Førti ja, men feit og ferdig? Det er jo nettopp for å unngå det at en driver med denne treningen. Hadde i grunn tenkt å argumentert hardt mot denne påstanden din Olav, men etter å ha hatt ei økt sammen med vårt yngste teammedlem (Jon), så må en nok innse at det er mer i påstanden enn en ønsker å innrømme. Får trøste seg med at i vårt team har vi i hvert fall medlemmer med de beste årene foran seg!

Ellers er jeg glad for at du nå skal ut i en lengre ferie igjen Olav, så det blir en pause i denna skrivinga di.....

Olav T sa...

Jeg er faktisk helt enig med deg Helge. Du er hverken feit eller ferdig. Den siste som jeg kjenner til denne setningen var Sten Åge da han fylte 40... (Det sier vel igrunnen alt). Vi har i den siste tiden hatt litt fokus på Team Nilsen og litt rundt det. Nå er det vel på tide å vende nesen hjemover og ta fatt på vårt eget lag og skrive litt om kommentarer og blemmer vi har sagt/gjort. Det er nok å ta av...
PS. Den yngste i team Nilsen er Jon? Hvem da? Jon Flaten?

Helge sa...

Den Jon du tenker på blir nok glad for å bli regna blant de "med de beste årene foran seg". Nei, Jon i Team Nilsen. Bruk det du har under krøllene Olav, så kanskje du finner ut av hvilken ung fremadstormende løper vi har signert.

Godt du antyder at du skal skrive om eget team når du er tilbake etter juleferien i midten av januar. Har i den siste tida i grunn savna "Fjern upassende innlegg"-knappen nederst på denne sida.

Ellers skriver du mye om hvor mye dere trener, men lite om hvor mye dere sover???

Olav T sa...

He he, den Jon ja... Tenkte jeg bare ville glede snekkeren på Flaten... Spørs om dere ikke har gjort et varp med den signeringen. Ser at han er ute og trener støtt og stadig.
Tja, hvor mye vi sover... Hmmm, siden vi ofte trener tidlig søndag morgen er det ikke rom for så store sprell på lørdagskveldene. Vil nok anta at de fleste i Team Myhre går og legger seg rundt halv ti på lørdagskvelden. Viktig å være i slag til morgenøkta.