torsdag 17. desember 2009

Julekalender - 17. desember


I dag er det 17. desember og snøen har lagt et tynt dryss over Vegårshei. Kanskje vi kan drømme om forhold som på dette bildet til jul.
Dagens spørsmål gjelder Heiløpet. Er det noen som kan beskrive hva som skjedde med Olav T. da han gikk over Ettvassbekken på Heiløpet i vinter?
Premien vil være personlig rådgivning i kosthold gjennom skisesongen fra nettopp vår kjære redaktør som også er Team Myhres fremste kostholdsekspert.

10 kommentarer:

Arild sa...

Tror nok jeg har en mistanke om hva som skjedde. Men jeg avstår fra å delta i konkurransen. Er det ikke litt uvanlig i en julekalender at premien er i form av straff. Hans kostholdsveiledning vil kun være til hans egen fordel, da han vil få et fortinn i forhold til de han veileder. Men det skal også sies at noe må han ha lært de siste åra. For vekta har vel gått fra ca 0,1 tonn til nærmere 0,08 i det siste.

Olav T sa...

He he, ja det var litt av en opplevelse. Men etter hardt press i forkant om viktigheten av å stille i lokale løp, startet jeg ihvertfall... I ettertid... Spent på hvem som vinner premien, for jeg har mye å lære bort. Uansett blir det et kosthold en ikke finner hos andre kostholdseksperter. Jeg personlig håper på Olav V, tror vi kunne fått til et godt kostholdssamarbeid.
Ser at du følger med Arild, kanskje blir det du som vinner? Uansett så kan det muligens se ut som om vi er i ferd med å møtes når det gjelder vekt?..

Olav V sa...

Det var vel nesten som Øystein Sunde synger i sangen om modellflyet, der det var en som strødde i buksa så han hørte det vassa,,,etter at høyderoret hadde flass'a,,, men hva har dette med kosthold å gjøre, meir nerver spør du meg,,, vise seg fram på hjemmebane kan ta på, spesielt for folk med annen etnisk bakgrunn,, Sjøl var e på julemiddag på tirsdag og har ennå smaken av lutefisk, ribbe og pinnekjøtt i kjeften,, baconfettet er godt fordelt i alle blodårer,, så har du et godt råd, Olav T??

Estéban - Svein sa...

Samme hva som egentlig er tema her på bloggen for tida så ender alltid opp med å kommentere vekta og kroppsformen til redaktøren. E skjønner det må ha skjedd ting...er det mulig med et bilde,og kanskje ei forklaring.

Har hørt om folk som har fått skjørbuk av å leve på cola og pizza..det er faktisk ikkje den mest usannsynlige forklaringa.

Ein anna mulighet er jo at kongen endelig har sett foten ned og sagt "nå eller aldri!" Ein som lever i eksil i et land langt borte etter å ha smakt kongens vrede etter noe så uskyldig som å misse på Grensejoggen, vet at det ikkje er spøk.

Knut Olaf sa...

vanskelig å få øye på han på et bilde nå tror jeg, det er derfor vi må ty til gamle litt mer fyldige arkivbilder. Det er riktig at dette har fått mye fokus, og det kan nok skyldes enn viss nervøs stemning i teamet for hva han kan prestere utover vinteren.

Olav T sa...

Du er inne på svaret Svein, det er "nå ellr aldri". Kongen var lei av å slepe rundt på en halvfeit venndøl. Slutt på Cola og Chips i ukedagene. Vips så var han litt lettere, men at det har skjedd noe så voldsomt er å ta i. Ellers har de andre i teamet ikke noe å frykte. Jeg forblir på min trygge 4. plass.

Knut Olaf sa...

Det må vel bli Olav V som vinner premien denne gang. Det er vel blitt antydet her mer enn en gang tidligere at treningen har gått litt på bekostning av å lufte bikkja. Men da passer det vel fint å stoppe litt hos redaktøren på lufterundene og få premien i passende porsjoner utover vinteren.

Olav V sa...

Takk og takk,, råd ang kosthold blir bra, ila høsten er det blitt kolestrolkur resten av livet osv,, så litt eksperttips er tingen,, men Knut Olaf jeg har slutta å lufte bikkje nå,, den har flytta,, kanskje det e grunnen til Magnes kommentar ang løpssteget,,he-he

Anonym sa...

I want not approve on it. I assume warm-hearted post. Especially the appellation attracted me to study the unscathed story.

Anonym sa...

Genial fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.