tirsdag 8. desember 2009

Siste nytt om Team Nilsen!

Forrige uke var det smørekurs på Fjellheim. Som bare middels interessert trimmer dukket jeg opp midt i seansen og hva fikk jeg se. 3 krøllete hoder få første rad... Team Nilsen med Håvard, Helge og Svein Trygve sittende på første rad, tydelig at de skulle få med seg tips... (Dette med krøllete hoder er forresten en ting som bør nevnes. Her slår team Nilsen team oss ned i støvlene. Det er vel bare redaktøren i team Myhre som har mulighet til å anlegge en liten lugg, så det er ikke bare i sosiale lag dere tar oss i...
Som nevnt i en tidligere kommentar er det lite å få ut av selve medlemmene av teamet, men de har heldigvis noen rundt seg som er lett å få i tale, og det jeg har fått vite er følgende: Helge har trent for fullt i hele høst. Før om årene har han alltid hatt en down under jakta, men ikke i år. Nå har treningen stått i høysetet.
Svein Trygve er også blitt rapportert i voldsom trening. Mannen har som Helge alltid prioritert jakt på høsten, men i år har det blitt 3 - 4 økter i hele høst i tillegg til jakten. Svein Trygve satser...
Den eneste jeg har fått tilbakemelding om kan være litt ujevn i treningsframmøte er Håvard. Han er visst litt til og fra. Kankjse har han prioritert dette med rilling av ski i høst, siden jeg har hørt at han har en egen tek på dette?

Konklusjon: Team Nilsen forsøker å holde en veldig lav profil, selv om de trener som Team Myhre. De har nok et ønske om å ta rotta på Team Myhre til vinteren, men ønsker nok ikke å gå offentlig ut med dette. De klarer kanskje ikke å takle et slikt press?

Kommer tilbake med en reportasje om Team Ottar også snart, men tror at det er dårlig stelt. De prioriterer visst spa foran trening...

6 kommentarer:

Knut Olaf sa...

Ja, det er vel bare å innrømme at årene begynner å kreve sitt selv om man ikke tenker så mye over det. Men det har hendt på vasan når man ligger i et stort felt i timevis, at jeg har tatt meg selv i å tenke (man har ofte god tid til å tenke), jammen er det mange gamle folk her. Og så mye dårlig skiteknikk det er blant folk. Til slutt dukker det uunngåelige spørsmålet opp, om hvorfor man da ikke bare går rett ifra dem?
Vel, men det er godt å vite at vi har en ung og lovende redaktør på vei mot toppen som kan forsvare teamets ære til vinteren!

Olav T sa...

En ting er ihvertfall sikkert. Underveis i Vasaloppet har han god tid til å tenke... Redaktørens tanker underveis: "Detta gjør vondt!" Kongen sine tanker: "Holinga, dette gjør ikkje vondt nok!"
Den unge lovende redaktøren registrerer at visse personer prøver å få presset over på andre... Men jeg holder fast på målet mitt: Være beste løper i Team Myhre under 40 år!

Knut Olaf sa...

kan være en tøff nok målsetting, du må tross alt fullføre!

Helge sa...

Vi i Team Nilsen kan bekrefte at vi nok aldri har trent mer i perioden september-desember enn vi har gjort i høst, men det skal da heller ikke mye til..... Med 1-2 turer i veka, er det nok ingen fare for at vi blir julestjerner i år heller. Det er jo først uti mars at vi skal være i form!
Men du har rett Olav i at Svein Trygve satser. Han har t.o.m. tatt bikkja, i sin beste alder, for å få nok tid til trening framover!

Ryktene om Håvards rilleteknikk har tydeligvis spredd seg raskt. Flere team har henvendt seg for å få informasjon om denne, men Håvard vil naturlig nok holde oppfinnelsen hemmelig. Men han tar selvfølgelig på seg å rille skiene til medlemmer av andre lokale team...

Krøllete hoder hos Team Nilsen??? Vel, hårmanken er (ennå) kanskje noe mer fyldig enn hos de fleste i Team Myhre. Men det trenger ikke ha naturlige årsaker. For et par uker siden observerte vi flere av Team Myhres medlemmer i vår nye storstue, der de slengte medisinballer gjentatte ganger i gulvet. Når de kan finne på å stå slik i lange tider, når de har en hel idrettshall å leke seg i, kan de også finne på å fjerne håret for å redusere luftmotstanden.

Ellers har jeg til nå oppfattet Team Myhre som et relativt seriøst team som også har tatt kosthold på alvor. Men etter å ha vært på julelunch sammen med Kongen i dag, har jeg fått en annen oppfatning...

Knut Olaf sa...

Her kommer det frem mye interessant, skulle gjerne visst mer om dette med julelunchen til Magne. Stemmer ikke liv og lære overens? Han fører jo et ganske strengt kostholdsregime for oss andre i teamet. Feks er redaktøren blitt pålagt å redusere cola-inntaket fra 2 til 1 liter om dagen.

Olav T sa...

Har faktisk gått over til å bli periodedranger. Fra mandag til fredag kl 14.16 røres ikke uheldig drikke, i helgene derimot er det fri flyt...
Magne pratet visst noe om en lunch, han hadde visst spist seg en 20 plasser dårligere på Vasaloppet bare på det måltidet.