onsdag 24. februar 2010

De siste forberedelser...

Mens resten av Team Myhre skal ut og slåss i Heiløpet velger jeg å reise til høyden. Har drevet med dette i flere år, med til dels gode resultat? For å få maksimalt ut av høydeoppholdet vil jeg i år ligge i overkøyen slik at jeg får utnyttet høyden maksimalt. Ellers er det bare å si tvi tvi til helgen alle sammen.

3 kommentarer:

Helge sa...

De fleste gangene jeg har truffet redaktøren i løypene i vinter, så har han kommet i motsatt løyperetning. Hvorfor vites ikke, men tilfeldig er det neppe? Kan det være at han forbereder å bli den første til å gå Vasaloppet fra Mora til Sälen?
God tur til Sverige og lykke til alle sammen!

Olav V sa...

Representanten fra Team Nilsen er observant, flere av oss har notert lignende, spørs om det har noe med avspasering å gjøre eller kanskje dei har fritimer,, men trur han kommer til å stå for overraskelsen i årets Vasalopp,, ellers så får jeg på vegne av Team Myhre (hvis det er greit for deg Magne) å takke Team Nilsen for lykkeønskninger,, det kan i hvertfall undertegnede trenge. PS!! Testa golfparken idag,(skulle ha lett løype for litt fartsleik) men angra temmelig fort, Ole Jørgen bør ta seg ein tur til Heia for å se hvordan sporene skal være,,

Arild sa...

Da jeg rant jeg ned Oksdalen på første runde av Heiløpet så jeg plutselig ei svær håle midt i løypa. Ryktene vil ha det til at det var et medlem av Team Myhre som hadde tatt seg en rast. Det var vel ikke Kongen? Godt Vasaloppet er ganske flatt, så trenger de ikke å frykte slike uhell.