mandag 17. desember 2007

Brødrene Flaten

Vi får ta for oss hospitanten Terje først. Han er den eneste av Team Myhre som har hatt tilgang på snø siden begynnelsen av oktober, og du skal vite at vi ikke er misunnelig... Vi har lenge fått tilbakemeldinger om en voldsom løpeform, spørsmålet blir da om han får overført den til skiløpinga. Det har som vanlig vært knallhard kamp mellom han og Olav T, det spørs om ikkje Svein og melder seg på i dette selskapet... Det som forundrer meg med Terje er at han nekter konsekvent å skrive på bloggen. Som peedagog har han vel lært seg å trykke på disse knappene? Selv med gjentatte oppfordringer så har han vært taus, er det tegn på knallgod form eller rett og slett latskap?



Svein er en luring. Han er nok den i Team Myhre som trener minst, og spørsmålet blir da, hvordan kan han bli så god? Han har kanskje den egenskapen at han vet hvordan han skal trene i motsetning til mange av oss andre som fabler rundt i blinde... I høst har han løpt som en gud og Magne har forsøkt å rykke gang på gang, likevel må kongen bare konstantere at Svein er like bak. Det blir spennende å følge Svein i vinter, nå har han endelig fått kutta stavene en femten-tjue centimeter, kanskje får han med det dreisen på det skitekniske også. Da blir Svein en farlig motstander for oss alle i Marcialonga.

1 kommentar:

Olav V sa...

Hei, synes det er lite fokus på Flaten-brødrene. Kan opplyse om at dei kommer frå ein familie som tok grovt føre seg av premiebord (litt tilbake i tid vel og merke). Kjennetegnet er at dei er i form bare med å ta på seg kortbuksa el, treningsdressen, lettrente mao, så pass på,.,, dei er nok lure og både joker og ess i ermet.