søndag 23. desember 2007

Du hvite knitrende snø godag...

Vi har vært så heldige å ha kanonforhold på ski de siste 2 ukene, og idag på lille julaften arrangerte Team Myhre Juleskirenn på Buliaveien. Det var 5 deltagere med kun påmeldte i Marcialonga-klassen, så arrangøren får kanskje ta noe kritikk for dårlig annonsering. Men vi som gikk fikk ihvertfall blåst skikkelig utav lungene og skjerpet appetitt på julemiddag.
Det ble konkurrert i 20km klassisk. I løpet av natten hadde det vært både mildvær og snø, så det måtte klister til for å få feste. Det ble Magne som ikke uventet vant. Spørsmålet er om det var en julestjerne vi så, eller om det bare var starten på det som kan bli en ny stor sesong. Her følger tidene:
Magne - 52,20, Knut Olaf 53,40, Geir 54,35, Einar 57,30, Jakob Einar 1,03,00.
Øverst på ønskelisten i Team Myhre står det nok et ønske om at det varslede mildværet uteblir, og fortsatt fine løyper i romjula. Det har vært gøy de siste dagene med mange som har trent i løypene. God Jul til alle lesere!

1 kommentar:

Olav V sa...

Nå vart e skremt ja,,,, og imponert, men trur neppe på julestjerner,, denne gjengen skal e reise sammen med, både snittvekt og gjennomsnittstid blir vesentlig forverra med min deltakelse,, men e tar oppgava alvorlig med å få sanke alle til mål,,