mandag 17. januar 2011

Analyse av Vasaloppet 2010


Nå nærmer det seg Marcialonga, og Teamets analysesjef, Olav V, har sett litt nærmere på hvordan teamet presterte underveis i forrige Vasalopp.
Her er en analyse av siste års vasalopp (2010), km/time målt til de ulike målestasjonene (8 av dem). Inkluderer og vår to venner fra Åmli. Veldig lik utvikling på de fleste.
Men redaktøren har en litt svak periode mellom Smågen og Mångsbodarne, deretter følger han greit øvrig utvikling inntil de to siste målingene, der det flater ut. Spørsmålet er om han er i stand til å gi alt på slutten av et løp?


2 kommentarer:

Vidar sa...

Veldig bra analyseverktøy for oss mest seriøse.
Til tross for noen varierte resultater fra de eldste så må dere huske det unggutter at "det er dei eldste bukkane som har dei stivaste hånna" når det gjelder.

Olav V sa...

For å se alle detaljene i analysa så kan dere dobbelt klikke på grafen så blir den bedre å lese,,

Ellers høres det ut som alle er stinne av trening og lurer på om formen kommer, kanskje litt nervøse og. Kongen er begynt å fleipe, det er et sikkert tegn på at han har kontroll. Det er mulig å få personlig råd frå han, han har sagt seg villig til det. Men de råda jeg fikk måtte jeg holde hemmelig,, men kan vel avsløre at det var litt blanda trening fram mot løpet, eller "leike seg i form".