fredag 7. januar 2011

Ny sesong!

Endelig er det blitt liv på bloggen igjen. Nå i sesongen får vi prøve å holde aktiviteten oppe her på bloggen, for det er nok å skrive om. Imorgen er det Gjerstadrennet og Team Myhre stiller som vanlig opp. Hvordan det vil gå er høyst usikkert da samtlige hevder hardnakket å ikke være i form... Magne sier at han er råtten og mangler alt fra fart til form. Geir som er totalt ute av fokus har pådratt seg en strekk som visstnok skal strekke seg fra hals til ankel og er ennå (fredag kveld) usikker på om han kan gå. Knut Olaf som er i ferd med å få humøret tilbake er vel den eneste som smiler litt i barten. Magne sier han har forventninger til Knut Olaf i morgen. Knut Olaf selv sier ikke så mye. Tenker han står i ganga og legger på sitt nye superpulver som skal sikre superglid imorgen.
Unge frikjøpte Tveiten da, hvordan står det til med han? Får si det som ei dame sa til han etter en runde med svingdans; "Du er sikker flink til noe annet..."

Uansett lykke til imorgen gutter!

3 kommentarer:

Olav V sa...

Godt at redaktøren er tilbake, var redd for at han hadde gått på samme smellen som den andre kjendisbloggeren Voe, at mobbingen ble for tøff og hadde gitt opp,, nå ser e fram til mange innlegg frå eksperthold, samt litt innsyn i tilstanden til teamet,, spesielt etter gjerstadrennet. Ser for meg en innbitt konge,, det va som holingen heller, til og med slått av Isak Sørbø,, i tillegg er det vel mange som lurer på hva som skjedde med redaktøren i Gjerstad, var det kjente problem, eller er det mangel på kvile,,

Knut Olaf sa...

Synes redaktørens symptomer ligner på Northug tidligere i høst. Northug er i ferd med å finne formen, og det gjør nok redaktøren også. Spørsmålet er om han rekker det til Marcialonga.

Olav T sa...

Neida, skal tåle den forsiktige mobbinga deres. Husk jeg er fra Vennesla! Synes selv det gikk strålende i Gjerstad. Deilig å kjenne at både kropp og ski fungerte optimalt. Tror ikke jeg har noe å gå på når det gjelder form. Det at jeg brøt var bare for at kongen skulle komme til varm bil etter løpet hans. Det er viktig at han ikke blir syk.
Imorgen(lørdag)er det en ny sjanse..! Lykke til imorgen alle sammen.