fredag 14. januar 2011

Evaluering

"Jeg er råtten" sier kongen. Han snakker ikke om seg selv som menneske, men om sin egen langrennsform... Kongen har vært langt unna formen, men har tatt sine "grep" i uka som var for å nærme seg Kåre, Anders, Terjei og Isak som gikk faretruende fort i Gjerstad. Samtidig som han speeder opp sin egen form, strør han om seg av komplimenter til Knut Olaf som ifølge Magne snart tar over kongetronen. Dette er en kjent taktikk fra kongens side, fokus skal vekk fra kongen selv.
Men hva er det som skjer med mannen med barten? Han går simpelthen bare å gliser om dagen. Det er kanskje alt stresset i hverdagen som slår positivt ut? Mens andre mister overskudd av å stresse ser det ut til å slå positivt ut for Knut Olaf. Vi har trodd at det har vært stresset som gjorde at han ikke fikk ut det aller siste, men vi har tydeligvis tatt feil. For med enda mer stress enn før, (hyttebygging, og (for?)aktiv deltaker i diskusjoner på nettet) kommer tydelilgvis overskuddet frem og mannen går som ei kule. Men takler han å bli nedlesset av kommentarene fra kongen? Det vil vise seg imorgen.
Geir, hva skal en si om han? Gikk ikke i helga og går ikke imorgen, FOKUS!!! Han gikk et greit skøyteløp på tirsdag, men vi vet fint lite om formen hans. Den mye omtalte strekken er der fremdeles. Han er påmeldt til Marcialonga, men kommer han..?
Olav Voie da? Vi har ingen indikasjoner på hvordan han ligger an formessig. Men ifølge han selv har han fått et skreddersydd 3ukers opplegg fram mot Marcialonga... Han skal gå imorgen, da får vi en liten pekepinn på formen...
Redaktøren er ute av form... Vil aldri komme i form... og har ifølge kongen "en elendig psyke..."
Går (og bryter som vanlig) imorgen.

Til slutt en liten hilsen til Isak. Imponerende innsats på lørdag! Skikkelig gledelig, men vi har ikke helt gitt opp...

Ingen kommentarer: