mandag 24. januar 2011

God nyhet for Kongen!...

...slipper å bake hjemme selv før reisen

Til Italia med 3.500 brød

Team United Bakeries lover gratis FIBERAKTIV brød til alle svenske og norske deltakere i Marcialonga kommende søndag.

- Vi baker i overkant av 3.500 brød og ser frem mot storinnrykk fra deltakerne, forteller André Borka til Langrenn.com.

Borka er sjef for Team United Bakeries sitt Team 2. Teamet hvor de spreke "mosjonistene" holder hus i en treningsgruppe som nå teller 35 personer, i motsetning til Team 1 som ledes av Thomas Alsgaard og består av seks ekstra blodtrimma herrer, blant andre Vasaloppsvinner Jörgen Brink, i tillegg til Sandra Hansson som også inngår i teamets satsing på langløp.

Totalt er Team United Bakeries med venner og venners venner nedover til Marcialonga med cirka 85 personer.

De er så mange at de likeså godt har leid seg et eget hotell. I tillegg tar de med fra Norge et stort lass med brød. Faktisk så mange som 3.500 stykker.

- Vi gleder oss til å gi bort et FIBERAKTIV brød til alle. Dette er perfekt næring til frokost rett før den store kraftprøven, sier Sandra Hansson. Den svenske jenta gikk inn til 2. plass i Marcialonga forrige sesong.

- Vi ser frem mot storinnrykk fra deltakerne. Kom innom Team United Bakeries-hotellet og få et fersk deilig FIBERAKTIV brød. Brødet venter på deg lørdag 29. januar mellom kl 14-18, forteller André Borka.

Veibeskrivelse til hotellet: Park Hotel "Regina delle Dolomiti" ligger mellom Cavalese og Predazzo (på veien ovenfor Val di Fiemme stadioen - på vei mot start fra Cavalese). I google maps: http://tinyurl.com/UB-hotellet11

Ingen kommentarer: