fredag 21. januar 2011

Om treningsdagbøker ...

Det har tidligere her på bloggen vært en del snakk om teamets hemmelighold av treningsdagbøker. Etter at en del kjente utøvere, bla Thomas Alsgaard har offentliggjort sine treningsdagbøker (klikk på følgende link) http://www.sportsys.nu/LC_KO_grid_ta.asp , så kan det virke som det er blitt litt mer åpenhet omkring dette i Team Myhre også. For en tid siden var jeg hjemme hos Magne og da hadde han lagt ut sin treningsdagbok også - på do. Vel, det ble mye kaffe og mange toalettbesøk den kvelden. Men det er lite hemmligheter å røpe, kun hard trening ligger bak suksessen.
Forøvrig når det gjelder trening lader redaktøren som vanlig opp før store renn i høyden på Bjørnevann og har derfor lite tid til skriving på bloggen så vi andre får holde dere oppdatert. Vår vurdering er vel at han har hatt litt blandet suksess med denne oppladningen. Han trener mye hardt og det kan være farlig i den tynne lufta. Men samtidig går Marcialonga godt over 1000 moh, så kanskje han får sitt internasjonale gjennombrudd neste helg?
Geir er vel den vi vet minst om når det gjelder formen. Han har dokumentert solid form gjennom sommeren og høsten. Men i vinter har det vel gått mest rett "vest" for han!

Ingen kommentarer: