søndag 13. januar 2008

Livets bekymringer...

Vi velger å tro at skiløpere stort sett er fornøyde mennesker, men i dagene før "viktige løp" er det mange bekymringer og utfordringer som melder seg.
- Frykten for å bli syk er kanskje den verste. Hva fungerer best, C-vitamin, hvitløk, rød solhatt, isolat... Tror neppe du finner noen i Team Myhre i store forsamlinger resten av måneden. (Olav vurderer å permittere halve klassen).
- Snømåking. Siste uke når man skal hvile seg i form bør man unngå for tunge tak med snøskuffa. Det er ofte vanskelig å få forståelse på hjemmebane for dette, de forlanger ihvertfall en sti.
- Gliding av ski er en egen sak. Hva skal velges, har kompisene funnet noe vi andre ikke vet om? Og når klokka er langt på natt og man har glidet skiene 10 ganger, bør man ta en gang til eller tjener man mer på noen timer søvn før neste arbeidsdag?
- Hvor mange par ski skal man ta med seg?
- Mat og drikke. Hvordan få aksept for pasta til middag ( og helst kveldsmat) i en hel uke? Og hvordan unngå at kona blir sur når man står opp annenhver time for å få i seg nok drikke? For noen er mat i utlandet også et nytt og vanskelig tema. Finnes Mamma Myhres grovbrød i Italia? Og hva med blåbærsyltetøy og lynghonning? Får Magne aksept i spaghettilandet til å spise middagen uten saus?
Vi i Team Myhre vil være glad for kjerringråd og andre tips til spørsmålene ovenfor. Og til sist, hva bør man kjøpe hjem som presang til kona?

4 kommentarer:

Olav V sa...

Utrulig mange refleksjoner ein kan gjøre seg, men at spenninga stiger er klart. Dette er vel nesten som julaften på nytt. I tillegg til Olav T sine tanker har jo Knut Olaf og starta nedtellinga med litt tips hver dag om forberedelser og pakking, sånn som pass, trygdekort og skilisens. Hvis han har ei sånn oppfølging fram til avreise skal vel det meste være pakka inna mi reiser. Foreslår derfor at Magne pakker skia i dag.
Den foreslåtte helsetesten som vi har fått tilbud om, der dei skal sjekke bl.a. tenner, blir vel som når dei sjekker hestar ifm hestehandel. Då er spørsmålet i hvilke klasse mi stiller? Foreslår Magne i varmblods, Olav T er kanskje ein typisk kaldblods, sjøl stiller e som vallak. Med ønske om gode forberedelser til alle,,

Estéban - Svein sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Estéban - Svein sa...

Ja det er mye å tenke på.
Men snømåking er oppskrytt. Har noen vondt av å stølpe litt? De klarte seg før snøskuffa blei oppfunnet også. Det må dikkån klare å få forklart der heime.
Og pasta til middag...har aldri hatt problemer med å få aksept for det her i huset. Det går så greit at.
Lykke til!
-svein-

Olav T sa...

Du er ikke alene Olav V, jeg stiller selvsagt også i vallak gruppa... Olav T.