søndag 20. januar 2008

Lykkeønskninger!

Hvis jeg tolker signalene riktig fra min bedre halvdel - Liv Elin - så er hun ganske begeistret for at jeg legger ned noen timer på trening sammen med dere. Hun ønsker derfor hele Team Myhre lykke til med de siste forberedelser og gjennomføring av årets Marcialonga, og tar med et hyggelig lite sitat: "Man blir ingen taper før man slutter å prøve seg".

5 kommentarer:

Olav V sa...

Uff,,uff,, uff,,, Olav du e kanskje på tynn is, tolke signaler som mann, kan være farlig,, men du har vel ped.sem så du er kanskje bedre rusta enn oss andre, så hels tilbake og sei takk,, her i huset er der og lite klager, ihvertfall ikkje som e oppfatter (uhyggelig klein til å tolke signaler kanskje),, men er det lov til å være nervøs nå, og kanskje litt sur (eller innbitt),,

Arild sa...

Jeg vil også gjerne ønske alle lykke til. Samtidig vil jeg nevne at trening som oftest forbindes med sunnhet. Men i dette teamet tror jeg det for enkelte heller er en sykdom. Hilsen en hjemmesitter.

Olav T sa...

Koselig med lykkeønskninger. Tror ikke at det kan kalles sykdom, tror betegnelsen lidelse/besettelse passer bedre... Bare spør Knut Olaf hva Jørgen Aukland svarte han angående sin egen hovedfagsoppgave.

Knut Olaf sa...

Litt misforståelse her om navn, noen av disse ektefellene har ikke så ulike navn, men det var min som kom med denne lykkeønskningen. Men Elin til Olav er nok minst like fornøyd med mannens treningsiver. Når det gjelder Jørgen Auklands hovedoppgave fikk vi vel passet vårt påskrevet. Jeg visste at Jørgens bror Fredrik hadde skrevet mellomfagsoppgave om effektiv staketeknikk, og spurte derfor Jørgen hva han hadde som tema, med et håp om noe nyttig treningstips. Jo, han hadde valgt en oppgave innenfor idrettsosiologi hvor han skrev om en gruppe mosjonister som han klate sportsidiotene. "Det kunne nok like gjerne vært dere", sa han....

Olav V sa...

OK, så bare at den var lagt inn av Olav T,,, men ikkje så viktig om jeg tar feil, det er mye verre om dikkon tar feil,,