tirsdag 22. januar 2008

Mat og drikke før skirenn

I disse dager må tunge treningsøkter vike til fordel for skiprepping og spising. Væskeinntaket er viktig og ifølge Jørgen Aukland har man drukket for lite om man ikke er pisstrengt på startstreken. En grei test på dette i dagene før er å sette på springvannet når man er på toalettet, og hvis strålen er like ren som springvannet er det bra. (OBS! denne testen fungerer ikke med grumset kommunalt vann i Myra).
Ellers går det mye i pasta om dagen, og vi gleder oss til å få servert gode retter i pastaens hjemland. I mellomtiden går det litt på oppfinnsomheten løs. Vi er derfor takknemlig om noen blant leserne har gode og spennende oppskrifter?

2 kommentarer:

Olav T sa...

Hører stadig snakk om pasta og havregrøt. Jeg mener det er viktig å gjøre det som en vet har fungert før. Det betyr: Cola og pølsebrød på meg! Olav T

Olav V sa...

Middag på onsdag blir;
1. Handle inn kyllingfile, pesto, pasta og hakka tomater på boks.
2. Stekeovn på 200 gr.
3. Legg kyllingfile i ildfast form, smør pesto (mye) på fileen og hell over hakka tomat, for tr fileer så anbefalses to bokser hakka tomat. Strø basilikum på toppen (god og vel)
4. Sett forma i ovnen ca 25 min.
5. Kok pasta (al dente)
God fornøyelse