onsdag 23. januar 2008

Team Myhres Hotell

Vi er litt spente på hvordan dette vil slå ut på prestasjonen. Team Myhre har tidligere hatt stor suksess med 5-6 mannfolk i en trang bobil til Vasaloppet, men nå får vi et helt hotel å boltre oss på.
- Hva med Olav og Geir som trives godt sammen i alkoven over styrhuset.
- Hva med sjefen som har hatt førsterett på den beste senga, og nå får like fasiliteter som oss andre.
- Hva med hotellmaten. Vil den smake like godt som hjemmelaget på campingkjøkkenet?
Men så kan det være positive ting som veier opp. Det kan feks være lettere å finne sokkene grytidlig på søndagsmorgenen når man slipper å vasse rundt på et lite gulv i skitøy til knærne, og man slipper å ut midt på natta i minus 20 grader å skifte gassboks.
Ellers tror vi det skal bli bra å slippe kulda, og kunne stå inne på hotellrommet å preppe ski. Vi bor forøvrig i Tesero hvor VM-arenaen for langrenn er, så det skal bli gøy å teste skiene der på lørdag.
Ingen tvil om at dette blir en ny og viktig erfaring for teamet å ta med seg!

Forøvrig trente jeg en liten tur med Magne og Geir ikveld (en siste finpuss). Og vi var alle tre imponert over Olav Ts evner som dikter. Uten at jeg skal nevne navn var det til og med en som mente at "kanskje Olav heller burde satse på en fremtid som dikter enn som skiløper".

Takk også til Olav V. for onsdagens menyforslag, kylling med pesto og pasta. Det smakte godt og fylte karbohydratlagrene.

Ingen kommentarer: