onsdag 16. januar 2008

Ting du kanskje ikke visste om medlemmer av Team Myhre.

* At Magne er en stor sanger. Han synger ofte foran store renn. Favorittsang: Skal vi ikke være venner (kjenningssangen til "Du skal høre mye...) Det spesielle er at han synger sangen med skikkelig viberator stemme. Be gjerne om å få høre han synge. Dere vet heller ikke at italiaturen for Magne bare er en mellomsesong, tenk da hvordan det blir når det virkelig skal satses!
* Knut Olaf er noe så sjeldent som en mann som kan gjøre flere ting samtidig. F.eks lage mat og drive intervalltrening samtidig!!! Knut Olaf er den eneste på Vegårshei som legger ut på rulleskitur med 10 cm nysnø på bakken. Hadde lyst til å snu etter 5 minutt, men stod økta ut og gikk 2.37! Slå den.
Geir kjøper som regel alltid ei cdplate på tur. Det er nesten alltid ei gammel køntriplate som du må være fra Åmli for å like... Slekta sier også at han er glad i å synge karaoke, men at han er mye dårligere enn han tror, hva vet jeg..? Vet dere forresten at det hender at Geir trener med parykk.
Svein har ei fortid som heavy metal elsker. Det er ikke mange vet at han og Trond Fjell pleide å kjøpe kassetter sammen. Vet dere at Svein var London rundt nyttår for å møte kjenninger fra Colombia (dame?) Svein hadde sagt til Berta at det ikke var noe Love.
* at Olav T. aldri lurer på hva han skal glide skia sine med, briko er tingen. Dere vet kanskje heller ikke at Atle Hansen, Oddvar Torsheim og Andrei Nebb er noen av mine norske musikkfavoritter.
* At Olav T og Terje vanket sammen mens de studerte i Bø. Vi var blant annet på konsert med den fantastiske duoen, Rita og Kristin. Styr unna!!! Vet dere at Terje er den beste jeg vet til å spille fotball liggende.
Her kunne vært nevnt mye mer, men det er ihvertfall en start.

2 kommentarer:

Knut Olaf sa...

- Ja, jeg tror man kan måle Magnes form på sangen. Jo bedre form, jo tidligere om morgenen. Hvis han starter med å synge på senga før halv fem er han i kanonform.
- Jeg tror Geirs musikkvalg på tur er taktisk. 40 timer med køntri i en bobil før vasan kan ta knekken på selv den beste form.
- I år får vi vel endelig svaret på om Briko har best glid. Tidligere års glidtester har det vært tvil om det er Briko'n eller Olavs vekt som har vært avgjørende, men i år fremstår Olav i en ny og lett utgave slik at glidtestene vil være sammenlignbare.

Olav V sa...

Magne synge??? Jøss, trudde han var i klasse med meg og blei nekta å synge av Ester. Knut Olaf, rulleski på snø, ja det e mulig, kommer ikkje frå Kilane uten grunn. Det mest oppsiktsvekkande e favorittmusikken, Torsheim på Ipod?? Då ville vel dei fleste ha gått fort (grusomt fort),,,ellers så syns e at hets med køntri passer kleint,, då e mi to Geir,,